Blandat

Hur fira ni er julafton ? :)

2012-12-28 23:22 #0 av: lillalifa

som rubriken lyder hur fira ni julafton och juldagarna, :)

Anmäl
2012-12-29 12:44 #1 av: MrsPugsley

I Karlstad med svärföräldrarna :) Vi ville inte ta med valpen Tudor till stora släktmiddagen på julafton pga att det skulle bli så rörigt plus någon var allergisk. Istället firade vi julafton dagen innan med närmaste familjen.

 

På julafton var vi hemma hos päronen och njöt av öppen eld och en stor chokladask :D Vovven fick en ny leksak att busa sönder plus han fick smaka på julskinkan (definitivt uppskattat)

 

Vad gjorde du? God fortsättning!

Anmäl
2012-12-29 14:31 #2 av: lillalifa

Vi firade hemma med föräldrarna och syskonen, Åt god julmiddag titta på Kalle och kan du vissla Johanna på kvällen, sen var det ju paket öppning och alla 6 hundarna fick vars ett paket med goda tuggisar, de fick ju också lite julskinka efter middagen såklart, nu i dagarna köpte vi hem lite nya pipisleksaker som mina tre huliganer älskar och busar med jätte mycket.

Var en väldigt lugn jul vi var bara 9 vi brukar vara runt 20-25 annars så en väldigt skön och avkopplande julafton faktiskt det behövdes det med :)

Anmäl
2012-12-29 14:49 #3 av: Beckibus

Vi var hos min syster i Mariefred med en mops, min brors. Vi hade en mysig jul hela släkten. Gjorde väl inte så mkt, hunden åt en torkad strupe och vi spelade på en iPad. Glad

Vila i Frid världens bästa Iza.

Med Vänliga Hälsningar 
Rebecka

*Medarbetare på mops.ifokus och sheltie.ifokus*

http://workwithpaws.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.