Annonser

(S) Mopshane

2013-10-16 10:19 #0 av: Ellenor123

Hjälper min vän omplacera sin hund. HUNDEN FINNS I STOCKHOLM.


En underbar gul mopshane på 5 år söker nytt hem. Hans familj har inte tiden för honom längre efter att dom fått barn.

Han är världens mysigaste hund som bara vill vara nära, hela tiden. När du sitter/ligger i soffan eller sängen så lägger han sig PÅ dig. Då är han som nöjdast! Han är otroligt lugn inomhus. Han gillar promenader för då får han gå runt och pinka överallt :-) Han är alltså ej kastrerad, men om man vill kastrera honom så är det bara ett plus.

Han går jättebra ihop med katter, han bor nu med katt och har även träffat andra katter. Han bryr sig inte om dom alls. Han är även jättebra med barn MEN i hans nya hem ska det inte finnas småbarn! Detta pga att vi vill att det nya hemmet ska ha så mycket tid för honom som möjligt, och småbarn har ofta svårt att veta när man ska lämna en hund ifred.

I nya hemmet ska han absolut inte lämnas ensam hemma hela dagarna. Och han ska bli bortskämd :-) Vill sova i sängen. Du/ni ska ha hundvana och ha tiden för en hund. Ni vet att en hund kräver promenader om dagarna, bra foder och ni har ekonomin för att ha hund. Han vill vara ensamhund. Han är inte mycket för att
leka med andra hundar utan bryr sig inte om dom. Om du redan har en mops kan vi se om dom trivs ihop. HAR STAMTAVLA.

2500:-

PM:a så får du min email.

Anmäl
2013-10-16 20:09 #1 av: PugBull

Hoppas ni hittar ett bra hem åt honom! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.